Vrbovec se „naplatio“ na Opatiji

0
Komunalac add

Subotnjom pobjedom nad Opatijom 3-1 na svom terenu, nogometaši Vrbovca „naplatili“ su donekle dva sumorna protekla kola: podsjetimo, poraženi su doma od HAŠK-a, a potom u gostima i kod lidera Vinogradara. Ove subote gledatelji su svjedočili sadržajnom susretu. Vidjeli su četiri pogotka, dva crvena kartona i na koncu pobjedu svojih ljubimaca.

Već u prvim sekundama utakmice zabio je Domagoj Colarić. Gosti su izjednačili minutu prije odmora, a onda u 59. minuti za novo se vodstvo pobrinuo ponovo Domagoj, prvo ime susreta. Malo kasnije, u 65. minuti konačan rezultat postavio je Luan.

U derbiju kola na Krku slavio je ipak Vinogradar 3-2, Orijent je tukao HAŠK-a 3-1, Maksimir Novigrada 2-1, Ponikve su 2-0 savladale Jaruna, a Jadran je 5-3 pobijedio Dugo Selo. Zagorec i Trnje odigrali su 0-0. U nedjelju poslijepodne igraju Zagreb i Dubrava.

S 18 bodova Vrbovec se sada popeo na deveto mjesto. Vinogradar je učvrstio vodstvo s 34 boda, sedam više od Krka. Iduću subotu na Sajmište dolazi upravo Krk.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime