FOTO Krenula obnova odmarališta u Nerezinama

0
Komunalac add

Počeli su građevinski radovi na obnovi gradskog odmarališta u Nerezinama, kojim upravlja tvrtka Gradski objekti Vrbovec d.o.o. U tijeku je čišćenje i bojanje fasade, te krečenje zidova u obje zgrade. U planu je također,  do kraja svibnja, zamijeniti stolariju, te sve krevete i madrace u donjem odmaralištu. 

„Nakon ove prve faze preuređenja, planira se odmah krenuti s drugom fazom radova, kako bi iz godine u godinu dizali standard smještaja u našim Nerezinama“, kazao je direktor tvrtke Gradski objekti Vrbovec Marko Belošević.Inače, Grad je u proračunu za ovu investiciju osigurao 300 tisuća kuna. Nova sezona u Nerezinama počinje 19. lipnja, a termini za građanstvo otvoreni su do 8. kolovoza.

Podsjećamo, u tijeku su prijave građanstva za ljetovanje u odmaralištu. U planu je pet termina, po deset dana. Cijena za odrasle osobe je 2000 kuna,  za djecu od 7 do 15 godina 1900 kuna , te 1700 kuna za djecu do 7 godina. Za drugo dijete popust iznosi 25 posto, a za treće i svako slijedeće 50 posto. U cijenu je uključen prijevoz, smještaj deset dana s punim pansionom, dakle s doručkom, ručkom i večerom. 

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime